Kto stojí za našimi produktmi?

Ing. Peter Szalay

Za receptúrou našich produktov stojí skúsený biochemik Peter Szalay. „Ovplyvňovanie zmeny vytvára budúcnosť“, je heslo, ktoré sa snaží aplikovať aj v ľudskom zdraví. Nečakať na to, kým nás choroba prinúti reagovať na jej príznaky, ale urobiť riadené zmeny vo vnútornom (chemickom) prostredí človeka v predstihu tak, aby sa zlepšili jeho výhliadky do budúcnosti, alebo súčasný zdravotný stav. A práve preto vznikli produkty ioy, ktoré vášmu zdraviu efektívne dopomôžu.

Biochémia, analýza vitamínov a stopových prvkov, konzultácie v oblasti metabolizmu a zdravého životného štýlu

Ing. Peter Szalay je uznávaný biochemik s bohatými skúsenosťami, s diagnostickými technológiami a vedúca osobnosť laboratória klinickej medicíny. Dlhé roky viedol aplikovaný výskum s cieľom zmierniť prejavy psoriázy. V súčasnosti sa podieľa na výskumných aktivitách zameraných na autizmus, obezitu, hodnotenie metabolizmu. Dlhodobo sa venuje komplexným biochemickým rozborom, analýzam vitamínov, minerálov a konzultáciám v oblasti metabolizmu a zdravého životného štýlu. 

️Ing. Peter Szalay je autorom konceptu Metabolické vyladenie, koncept založený na ortomolekulárnej medicíne a pro-aktívnom prístupe ku zdraviu. Vychádza z poznatku L. Paulinga (nositeľa Nobelovej ceny), že na udržanie dobrého zdravia je potrebné dodať telu správne molekuly v správnom množstve a tiež, že nízke hladiny vitamínov a stopových prvkov spôsobujú na bunkovej úrovni ochorenia v oveľa väčšom rozsahu, než si všeobecne uvedomujeme.

Našou víziou je dať klientom komplexný pohľad na ich zdravotný stav, porozumenie a v konečnom dôsledku aj jeho riešenie z dlhodobého hľadiska. 

Predchádzajúci Ďalší